Ștergerea contului
Șterge-ți contul
Teach Space este operat de Teach Space LLC. Poți cere oricând ștergerea contului și a datelor asociate acestuia.
Șterge contul din aplicație (recomandat)
- Deschide Teach Space pe telefon.
- Mergi la Setări → Cont → Șterge contul.
- Confirmă. Contul este dezactivat imediat și șters definitiv după o perioadă de 30 de zile în care îl poți recupera.
Cere ștergerea prin e-mail
Dacă nu ai acces la aplicație, trimite un e-mail de la adresa asociată contului către support@teachspace.app, cu subiectul „Ștergerea contului”. Vom procesa cererea în maximum 30 de zile.
Ce se șterge și ce se păstrează
Lista completă a datelor șterse, a celor păstrate și a perioadelor de păstrare este descrisă în Politica de confidențialitate și în Termeni și condiții.
Ai nevoie de ajutor?
Scrie-ne la support@teachspace.app.